Monday, 19 February 2018
A+ R A-

Тийм билдинг

Тийм билдинг

Спортен Център MaxFit  организира тийм билдинг програми за корпоративни клиенти. Предлаганите от нас услуги са базирани на дългогодишен опит в провеждането на  мероприятия както в градска среда така и сред дивата природа.

Предлаганият от нас продукт цели да подобри екипната атмосфера и да разтовари и потопи участниците в едно напълно ново и непознато за тях изживяване. Нашият метод и формата на мероприятията организирани от нас е напъно уникална и без аналог. Системата е изцяло разработена от нас и оставя у всички участници чувство на удовлетвореност и пълнота.

Ние се стремим да дадем една нова и по-широка представа за заобикалящата ни среда и как ефективно да се възползваме от предимствата и. Потопете се в прюключението наречено живот без ограничения залагайки на нашия опит. Team MaxFit

 

 

Спортни лагери

Започва записването за ноемврийския лагер на спортен център MaxFit. За първи път мероприятието ще се проведе в комплекс Марагидик, град Априлци. Разположен в подножието на най-високия връх в Стара планина - Ботев, градът е създаден след априлското възстание от 1876г и носи неговото име.

В програмата на лагера освен тренировките са включени преходи в троянския балкан и посещение на едноименния манастир, който е втория по големина в България.

Самият комплекс Марагидик разполага с различни екстри за забавление като джакузи, сауна, тенис и билярдна маса.

Лагерът ще се проведе между 25-27 ноември. В цената е включено всичко като храненето започва с вечеря в петък и завършва с обяд в неделя. Цената е 140лв. Крайният срок за записване и плащане на 50лв капаро е 13ти ноември. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас.