Monday, 19 February 2018
A+ R A-

Тренировки за деца по индивидуален план

Спортен Център MaxFit предлага специализирани тренировъчни пакети за деца. Заниманията се провеждат по индивидуален план и включват анализ и оценка на опорно-двигателния апарат, изграждане на функционална физика, подобряване на кординацията, съня и хранителните навици.

Пакетите, които предлагаме са в резултат на дългогодишни наблюдения и тестове в областа на детското кондициониране. Опитът ни показва, че съществуват редица проблеми сред подрастващите свързани с различни видове дисфункции, които е нужно да бъдат посочени и преодоляни. От особена важност за пълноценното развитие и изграждането на здрава и функционална физика е създаването у децата на навици свързани с правилната позиция на тялото, оптималното разпределение на времето за учене, игри, почивка, хранене, сън. За съжаление опитът ни показва, че голяма част от подрастващите страдат от гръбначни изкривявания, плоско стъпало, недоспиване и понижена концентрация. Целта на методиката ни е да решим тези проблеми и да създадем у децата физически, хранителни и ментални навици, които самите деца да следват и да приложат в живота.

 

Фокусът на тренировъчните програми за деца в спортен център MaxFit цели от една страна да изгради атлетизъм и силова издръжливост сред деца, които вече имат добре развита двигателна култура, а също така и сред деца, при които съществуват някои от следните дисфункции в следствие на обездвижване, генетични изменения или неправилни навици:

 1. Изкривявания на опорно-двигателния апарат
 2. Слаба мобилност
 3. Лоша кординация
 4. Липса на стабилност
 5. Наднормено тегло
 6. Безсъние
 7. Отпадналост

Пакетите, които предлагаме са насочени както към деца, които вече се занимават активно със спорт и искат да развият и подобрят атлетизма и силовата си издръжливост така и към деца, които не се занимават редовно с физически занимания. Програмата е индивидуална и е насочена към деца от 8 до 18 годишна възраст.

Пакет 1 включва 12 занимания и е на цена 400лв

Пакет 2 включва 20 занимания и е на цена 660лв

Пакет 3 включва 32 занимания и е на цена 960лв

Какви са общите ползи за децата трениращи в спортен ценър MaxFit:

 1. Подобряване на стойката на тялото
 2. Подобряване на сърдечно съдовата дейност
 3. Повишаване съпротивителните сили на имунната система
 4. Повдигане на цялостния тонус и активността
 5. Понижаване на процента на телесни мазнини
 6. Укрепване и подобряване качеството на мускулатурата
 7. Повишаване на концентрацията и кординацията
 8. Повишаване на самочувствието