Monday, 22 January 2018
A+ R A-

Персонални тренировки

Какви са ползите и преимуществата на индивидуалните тренировки с инструктор в спортен център MaxFit?

Нека да започнем оттам, че почти всеки човек който има желание да тренира и да бъде в кондиция се е интересувал кое, как и защо трябва да прави в залата. Много често обаче заливащата ни информация е или поднесена твърде сложно или въобще не отговаря на научни факти. Това е така защото много често тренда в спорния лайфстайл не се подчинява на научни факти, а на модни течения и тенденции налагани от огромни корпорации и бизнес организации.

За съжаление много хора, които се занимават професионално със спорт също са посланици на тези спортни течения и обвързаните с тях дейнсоти. Възможоността да се печели по всички направления е наистина блазнеща. Като примери бихме посочили големи франчайз компании за продажба на "фитнес ноухау", свързаните с тях индустрии за производство на хранителни добавки както и не на псоледно място конфекцията за спорт. Обръщаме внимание на тези неща, за да провокираме и подпомогнем всеки трениращ да направи информиран и рационален избор къде и при кого да тренира.

Ако се спрете на нас може да очаквате пълна отдаденост по време на тренировъчния процес както на физическо така и на ментално ниво. Нашите инструктори ще наблегнат на подход съобразен изцяло с вашите индивидуални нужди и моментно състояние. За разлика от други "гурута" на фитнес индустрията ние не си поставяме краъкосрочни цели. Конфиденциалността и доверието между инструктор и трениращ за нас е приоритет.

Подходът и методите на кондициониране, с които си служим изискват постоянство от страна на всеки трениращ и гарантират дълготрайни резултати. Нашата цел не е да постигнем бързи резултати от днес за утре, които обаче да бъдат малотрайни. За нас спортът е начин на живот, а не моментно увлечение.

Функционалния подход на трениране, който е застъпен в MaxFit ви дава възможност да водите активен начин на живот извън залата и да практикувате различни видове спорт без риск от контузии. Ако сте готови да разботите здраво, да се храните добре и гледате напред ние сме насреща.